Ukrainan miehitys

discalimer

Disclaimer: Minä olen pettynyt Suomeen valtiona. Täten kannatan ulkovaltoja Suomea vastaan, etenkin jos voisin siitä itse hyötyä jotenkin. Suomi on mielestäni maana pettänyt minun niin paljon, että tämä rakenteellisen korruption Suomi saisi kadota kartalta. Suomessa eläminen on kuin olisi löyhässä hirressä.

[collapse]

Maailma on siirtymässä aikakauteen, jossa Ukraina menettää oman itsenäisyytensä. Valtio siirtyy epäonnistumisen johdosta historiaan, kohti uutta valoisampaa tulevaisuutta osana Venäjää. Kansalaiset menevät uusien johtajien alaisuuteen, jotka ovat onnistuneet paremmin kuin oman maansa johtajat, yksilöt ovat valtion sätkynukkeja tai pelinappuloita ilman vapautta.

Uudet tuulet

Trumpin huomio on itsekkäästi omassa lähipiirin taloudessa, niin Venäjä saa toteuttaa itsekästä ulkopolitiikkaansa rauhassa. Putinin lähipiiri on varmasti hyvin häkeltynyt siitä, että Trump ei mitenkään vastusta Venäjän toimia. Venäjä on luonut aivan uudet normit toimia maailmalla. Kun mikään ei Putinia rajoita tai estä, niin toiminta ulkopolitiikassa käy jatkuvasti aggressiivisemmaksi.

Trumpin diplomatia keskittyy vain naurettavaan Iranin eli Venäjän liittolaisen miehityksen fantasiointiin, samalla kun kaikki liittolaiset ovat hätää kärsimässä. Yhdysvallat toivoo vahvaa tukea Irania vastaan, samalla itse on hajottanut koko sotilasliittouman sirpaleiksi ja ilman tukea. [4]

Putin saa vapaasti matkustella ympäri maailmaa lentokoneellaan uhkailemassa kaikkia valtioita yksitellen ydinasesalkut mukanaan. Trump on jättänyt Euroopan aivan yksin, jonka takia Suomeen ollaan tilaamassa massiivisesti sotakalustoa, kuten muutkin EU-maat. Pahimmillaan tämä johtaa hallitsemattomaan ydinsotaan.

mediaspoileri

Kuvassa 1. Venäjä siirtelee raskasta kalustoa rintamassa kuin shakissa sotilaita, kun vastapuolta ei kiinnosta. Ehkä ennen Saksan rajaa tulee mukaan ilmavoimat tai laivasto(Krimi)? Toistaiseksi vastarintaa ei ole tullut tykistölle vastaan, vaan saavat edetä hitaasti ja varmasti kohti Keski-Eurooppaa. Isona tavoitteena Venäjällä on varmasti EU:n tai Naton rajan ylittäminen, nyt kun pääsee useamman sellaisen valtion rajalle kolkuttelemaan portteja. Mahdollisesti Venäjä haluaa siirtää ydinaseiden kohdistuksen hot spotin Moskovasta keskemmälle Eurooppaa.

”Minua voi painostaa vain 6 vuotia poikani” – Ukrainan presidentti tärkeimmästä liittolaisestaan [2]

Kuva 1. Venäläiset joukot soljuvat Ukrainaan 26.9.2019. [1]
Kuva 2. Huolto satojamiljoonien watin teholla säteilevien ydinsauvojen päällä, sekä vastaava reaktori Neuvostoliiton jälkeiseltä ajalta
Kuva 3. Neuvostoliittolaista ydinosaamista.
Kuva 4. Automaatiotekniikka ylpeänä esittää.
Tsernobylin ydinonnettomuusta on saatu kattavat mitattaustiedot.
Perimä on kuin ohjelmistokoodia.
Ydinsotaa odotellessa
Ydinsäteilyn lisäksi myös mm. bentseenin aiheuttaa myös perimävaurioita, kuten asiaa havainnollistaa 1980-luvun ranskalainen lastenohjelma.
[collapse]

Seuraavassa sitaatissa on Venäjän tärkeän liittolaisen kommentti asioista. Sionistisella hallinnolla luultavasti viittaavat mm. Israeliin. En tietysti voi täysin varmasti väittää, mutta epäilisin jotain tällaista. Iranissa eivät tunnusta Israelia, niin voin olla väärässä.

”Doors are open to interaction, negotiation with all countries of the world except Zionist government & U.S.” -Khamenei [3]

REFERENSSIT

[1] Livauamap: Ukraine
[2] HS: Ukrainan presidentti kiisti Trumpin painostaneen
[3] Twitter: Khamenei
[4] The Guardian: Iran puts pressure on Europe to save nuclear deal within 60-day deadline

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.