Negatiivisuustalvi

Olen päättänyt ryhtyä viettämään negatiivista talvea. Olen miettinyt erilaisia menetelmiä, joilla tätä voisi ajaa. On useita syitä, joiden takia olen päättänyt aloittaa tällaisen. Keväällä oli positiivisuutta, mutta se ei tuntunut tuottavan mitään positiivista. Täten on luonnollista kokeilla toisenlaista strategiaa. Päätän olla nyt talvella negatiivinen ihmisiä kohtaan, enkä pyrikään olemaan kenellekään ystävällinen tai hyvä ihminen.

Usein ajattelee, että positiivisella toiminnalla voisi saavuttaa hyviä tuloksia. Valitettavasti tämä filosofia ei yleensä tunnut toimivan, vaan negatiivisuus on paljon tehokkaampi menetelmä. Positiivisesta toiminnasta huolimatta tapahtuu negatiivisia asioita, ei ainakaan mitään positiivista. Täten saman epäonnen tien jatkaminen ei ole järkevää. On hyvä kokeilla erilaista näkökulmaa. Usein muita ihmisiä tulisi kohdella samoin kuin hekin kohtelevat itseä. Se on oikea ajatus, jonka mukaan tulisi toimia. Se ei kuitenkaan läheskään aina ole toiminut. Pian todennäköisesti siis kohtelen kaikkia ihmisiä huonosti, en pyrikään olemaan positiivinen ja hyvä.

On monia syitä, mutta positiivisuusajattelu ei tunnu toimivan. Jatkan sitä todennäköisesti vielä hetken. Ei kuitenkaan kannata yllättyä, jos muutun negatiivisemmaksi lähiaikoina, kyse on tietoisesta muutoksesta elämäntavassani. Roskapussit jokeen, paristot ja akut soramonttuun. Moottoriöljyt maahan. Artikkeleissa kirjoitan kouluampujia ihannoivia teksejä. Elämään uusi suunta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.