Vapaussota 2038

Suomen turvallisuustilanne kehittyy kohti uusia suuntia. Kukaan ei täysin tiedä, että mihin suuntaan asiat menevät, mutta muutos on alkanut. Tekijänä on Venäjä, itsenäisen Suomen historian merkittävin vihollinen.

Ylivuoto spoiler
Kuva. UNIX aikaleiman ylivuoto. [3]
[collapse]

”Veljessota”

Venäjämieliset kutsuvat Suomessa 1918 käytyä sotaa veljessodaksi. Tämä on Platilaisen filosofian mukaan sodan pahinta mahdollista tyyppiä. Vastapuoli eli kansallismieliset kutsuvat sotaa vapaussodaksi. Toisinaan sodasta käytetään myös nimitystä sisällissota, joka on sopivan geneerinen nimitys maiden sisäisille sodille.

“Nobody respects a country with a poor army, but everybody respects a country with a good army. I raise my toast to the Finnish army” -Joseph Stalin [7]

Video. Command and conquer Red Alert ryssien tarina. [7]
Musiikki spoiler
Video. CnC Red Alert OST

Kaikki tietokoneella tehty musiikki ei ole teknoa. Teknogenren määritelmä on seuraavalainen:

”Yleensä rytmi on tasainen 4/4, jossa bassorumpu soittaa tahdin jokaisella neljäsosanuotilla, virveli tai clap (käsien yhteenlyöntiä muistuttava ääni) tahdin toisella ja neljännellä nuotilla, ja avoin hi-hat joka toisella kahdeksasosa nuotilla. Tempo vaihtelee suunnilleen 120 ja 150 bpm:n (iskua minuutissa) välillä riippuen teknon alalajista.”

https://youtu.be/6XKWz62_9nA?t=4318
Video. Teknomusiikkia.
[collapse]

Sota käytiin aikana, jossa Suomi oli julistautunut itsenäiseksi Venäjästä edellisenä vuotena. Aikaa myös heijastivat maailmanpoliittiset suuret muutokset. Venäjä siirtyi vallankumouksen myötä kommunismiin. Aikakausi heijasteli suuria yhteiskunnallisia muutoksia, jossa tekniikan ja tieteen vaikutukset näkyivät ihmisten elämässä.

Tampere oli merkittävä suomalainen kaupunki, joka oli täysin Venäjän lonkeroiden vallassa. Manselaiset oli aivopesty venäjämielisellä propagandalla; he kuvittelivat oman kurjuutensa Venäjällä johtuneen porvareista. Tämän seurauksena he asettuivat länttä ja muuta itsenäistä Suomea vastaan. [1]

Tor spoiler
Video. Tor selain
[collapse]

Venäläisillä ei ollut mitään tarvetta olla Suomen puolella, venäläisten näkökulmasta suomalaiset olivat hylänneet Venäjän. Vastaava päätös Ukrainan osalta oli Putinin mielestä Leninin suurimpia virheitä.

kuva. Venäjämielisten aseistautuneiden siviilien muodostaman rikollisjoukon tunnus Suomessa vuonna 1918.

Venäjämieliset puolisotilaalliset rikollisjoukot ovat osa Venäjän ulkopolitiikkaa läpi historian, millä he voivat heikentää puskurivaltioina pitämiään naapureitaan oman sotilaallisen puolustuksensa maksimoimiseksi.

Usein keskusteluun nousee esille, että punaisten yhteiskuntavastaisia joukkoja olisi Suomen uusi itsenäisen valtiojohto tapattanut. Aikakautta leimaa espanjanatauti ja uuden valtion äärimmäisen köyhä talous. Nämä eivät kuitenkaan selittäisi kaikkia punaisten tappioita. Epäillään että Venäjän aivopesemiä johtajia ja sotilasjoukkoa ei olisi edes yritetty integroida osaksi uutta itsenäistä Suomea.

Venäjämielisten väitteiden mukaan Suomen kansallismielinen valtiojohto olisi syyllistynyt sotarikoksiin, mutta rikoksia ei olisi millään valtiotasolla koskaan käsitelty. Uusimpien tutkimusten mukaan punaisten kuolemia olisi kumpikin osapuoli valtavasti liioitellut, eikä tutkimusten mukana joukkojahaudoista löydy lähellekään väitettyjä määriä punaisten kaatuneita sotilaita. Valkoiset vaikenevat asiasta, eivätkä halua avata kansakunnan arpeutuneita haavoja.

New Zoviet – Uusi Neuvostoliitto

Putin jatkaa virassaan jopa vuoteen 2036 asti. Hänen vahva emotiaalinen suhteensa neuvostoliittoon on tullut esille useissa puheissa vuosien aikana.

Z spoiler
Kuva. Uuden Neuvostoliiton NZ-lippu
kuva. Hitlerin Z-allekirjoitus
Kuva. Z Putlerin -allekirjoitus
kuva ZZ-sotilas
Kuva. B-ravintola. [8]
kuva. Hitler vaikuttaa haudan takaa.
[collapse]

Venäjälle on jo muodostunut mustaan pörssiin laitonta rahanvaihtoa. Venäjä yrittää saada EU-maat käymään kaasukauppaa ruplissa. Tämä loisi Venäläiselle pörssille mahdollisuuden huijata ulkomaalaisia valuuttakaupassa.

Kuva. Laitonta rahanvaihtoa mustassa pörssissä. [2]

Kommunismi ei ole käytännössä osoittautunut erityisen toimivaksi, vaikka teoriassa se voisi olla hyvä järjestelmä. Suuri ongelma Neuvostoliitossa oli ruokahuolto. Tätä ongelmaa kompensoitiin sillä, että ihmisillä oli oma ruokavarasto kotonaan. Usein ihmisiä muistutetaan myös Suomessa, että olisi hyvä olla 72 tunniksi ruokaa kriisin varalta. Markkinataloudessa tätä ei aina tule ajatelleeksi.

Putinin sota spoiler
Video. Putinin sota.
Video. Putinin sota.
Video. Putinin sota.
Video. Putinin sota.

BTR-4 Armoured Personnel Carrier (APC) - Army Technology
Kuva. Ukrainalainen BTR4 miehistönkuljetusajoneuvo
Video. Putinin sota.
Video. Putinin sota.
Video. Putinin sota.
Video. Vapaussota 2038.
[collapse]

Kunnioita ja arvostan Karl Marxin kirjaa Pääoma, jossa hän erinomaisesti on listannut kapitalismin ongelmia. Rahalla on taipumus päätyä omistavalle luokalle, jos työvoiman palkalla tehdään tulosta. Hän ei kuitenkaan kertonut tarkasti, että mikä järjestelmä olisi tätä parempi. [6]

Markkinatalous ei ole niin itsestään korjautuva kuin moni ajattelee. Länsimainen pankkijärjestelmä oli lähellä kaatua vuonna 2007, jonka jälkeen on ollut pitkä nollakoron aikakausi. Sitä on seurannut valtava velkakriisi. Kapitalistiselle systeemille on tyypillistä ajautua kriisistä kriisiin, mutta toistaiseksi järjestelmä on ainakin jossain määrin pysynyt kasassa. 1800-luvulla on kirjoitettu Scifi-kirjallisuutta utopistisesta kommunismiin perustuvasta yhteiskunnasta [4, 5].

REFERENSSIT

[1] Suomen vapaussota 1918
[2] Liveuamap: Russia
[3] Quora: What is the Unix 32-bit time overflow?
[4] Kirjasampo: Vuonna 2000
[5] Wikisource: Vuonna 2000
[6] Karl Marx: Capital, Vol.1
[7] Inspiring Quote: Joseph Stalin
[8] LAD Bible: Russia Set To Open Its First McDonald’s Replacement

2 thoughts on “Vapaussota 2038”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.