Suomen tulevat lapset

Suomen tulevaisuus on tällä hetkellä hyvin ajankohtainen asia. Suomi on risteyksessä, jossa tehdään meidän lapsemme tulevaisuus. [3]

Video. Kaikki alkaa pienestä

Shakespears

Shakespearen näytelmässä rakkaustarina etenee tietyn kaavan mukaan. Asiat menevät jatkuvasti vain huonompaan suuntaan, kun kaksi eri suvun ihmistä ovat rakastuneet toisiinsa.

Lopulta tarina kuitenkin päättyy hyvin. Romeo ja Julia ovat onnellisia loppuun asti. Tämä on kaava, jota niin moni myöhemmin tehty elokuva ja sarja noudattavat. Samanlainen tarina on esimerkiksi Titanicissa.

Video. Titanic Ending

Tämä jos mikä on hyvin ajankohtainen asia, kun nyt on vietetty Pride-viikkoa. Helsingissä viikkoa juhli jopa 100k ihmisistä. Minä olen aikoinaan kirjoittanut tämän blogini alkuaikoina artikkelin sukuolista, niiden eroista oikeammin [2]. [1]

Asiat eivät mene kuitenkaan todellisessa maailmassa kuten elokuvissa tai näytelmissä. On turha odottaa, että asiat päättyisi jossain vaiheessa hyvin. Paha saisi lopuksi palkkana, hukkuisi omaan pahuuteen.

Pahuuden entrypiste

Naiset usein ovat kiinnostuneita huijareista, väkivaltaisista miehistä, rikollisisista ja pahoista miehistä. Sitten synnyttävät kirjaimellisesti uutta pahuutta maan pinnalle. Ylläpitävät maailman hirveyttä, jossa ihmiset tappavat itseensä pahuuden keskellä.

REFERENSSIT

[1] Seta: Pride-viikko Suomessa
[2] Tuppu.fi: Sukuoli
[3] IL: Näin Nato-maat käsittelevät Suomen hakemuksen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.