Allahu akbar

Tämä artikkeli herätti paljon kysymyksiä, että mitä minä tarkoitin tällä. Jätän vastuun lukijalle, jokainen voi itse pohtia omaa kantaansa asioihin, jättää tekstini omaan arvoonsa. Tunnen muslimi(n/eja), jotka eivät ole samanlaisia kuin minkälaisen kuvan tästä artikkeista voi saada. Eräs muslimikaverini oli yhdessä baarissa, eikä hän juonut alkoholia, käyttäyty paljon asiallisemmin kuin kukaan muu porukan suomalaisista miehistä tai naisista. Tässä minä syyllistyn tietoisesti yleistykseen ja muuhun vastaavaan virheelliseen argumentointiin. Yritän provosoida ihmisiä pohtimaan.

Usein nettipeleissä kuulee huudahduksen ”allahu akbar”. Tämä arabialaisten sanonta on hyvin tyypillinen, joka on osa heidän kulttuuriaan.  Jotkut varmasti ovat välttäneet tämän sanonnan, vaikka Internetissä siitä on tullut meemi. Internetti on nimensä mukaisesti hyvin internetionaalinen järjestelmä. Monilla ihmisillä on hyvin vääristynyt kuva erilaisista kulttureista, Internet on siihen hyvä apukeino. Monen on vaikea ymmärtää, että mitä hienoa on jossain toisessa kulttuurissa, toisaalta myös huonoja puolia on vaikea huomata.

Kuva 1. Tämä on eräs asia, joka hieman sarkastisesti kuvastaa feminismin ja islamin välistä suhdetta.
Kuva 1. Tämä on eräs asia, joka hieman sarkastisesti kuvastaa feminismin ja islamin välistä suhdetta.

Monille pohjoismaisille miehille on vaikea ymmärtää, että miksi naiset ihailevat islamia ja arabeja. Monilla eurooppalaisilla miehillä on sellainen kuvitelma, että kun tekee naisten tahdon mukaan, niin silloin on hyvä mies. Tämä on todella vaarallinen harhakuvitelma. Oikeasti tosi moni nainen unelmoi raiskauksesta, vaikka puhuu aivan muuta [vauva.fi]. Täten siis kukaan nainen ei halua huonolla itsetunnolla varutsettua miestä. Oikeasti naiset haluavat, että heillä on vahva mies kumppanina, joka puolustaa heitä.

Etenkin pohjoismaisten miesten olisi hyvä ymmärtää, ettei kiltteydellä ja helläsydämmisyydellä saa naista. Oikeasti naiset ihailevat rohkaita miehiä, jotka uskaltavat tehdä asioita. Tossun alla oleva mielisteliä ei oikeasti naisia kiinnosta, kukaan ei tykkää kilteistä miehistä, eivät edes miehet. Seuraavassa videossa esitellään, että miten naista tulee islamin mukaan kurittaa oikein.

On todella vaikea ymmärtää erilaista kulttuuria, mutta islamissa on paljon asioita, joita naiset arvostavat. Kristillinen kulttuuri on liian kiltti, monet naiset pitävät enemmän vahvoista miehistä. Naiset ihailevat, että voivat ohjailla miestä mielensä mukaan, etenkin kun mies on vaikea tapaus. Monet murhaajat saavat valtavasti rakkauskirjeitä, naiset ihailevat sellaista miestä. Miehistä on vaikeata ymmärtää sitä asiaa, mutta naisten ajatus on erilainen. Toisaalta kaikki naiset eivät tiedä, että miehet pitävät kilteistä naisista. Tietysti yleistys, riippuen että onko seksuaalisesti miten feminiininen vai maskuliininen ajatus ja ihannekumppani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.