Itsemurha

CONTENT WARNING: Tämä sisältää vahvoja tunteita herättävää tekstiä, joten ehkä sinun ei kannata lukea tätä artikkelia.

Tämä on aihe, josta on paljon mielipidettä. Jotkut näkevät itsemurhan paheksuttavana asiana, mutta itse olen toista mieltä. Evoluutiossakin tapahtuu satunnaisia mutaatioista, joita suurin osa on haitallisia. Se on hyvin verrannollinen samaan asiaan kuin solujen muuttuminen syöpäsoluksi. Elimistöllä on itsenäinen kyky tuhota näitä syöpäsoluja. Samoin ihmisilläkin on sisäänrakennettu kyky suodattaa pois haitalliset mutaatiot populaatiosta. Näin asian kuuluukin olla, se on tervettä.

Hirttosilmukan punomisohje
Hirttosilmukan punomisohje

Miksi sitten moni päätyy itsemurhaan. Syytä on hyvä lähteä pohtimaan laajemmalta kokonaisuudelta. Mikä ylipäätänsä on elämän tarkoitus, miten sen voi saavuttaa. Jos kaikki vaihtoehdot ovat tavoitteiden vastaisia, niin silloin itsemurha on usein hyvä ja perusteltava vaihtoehto. Usein ihmiset oikeasti myös sitä tahtovat, osa tiedostamattaan ja osa tietoisesti. Se on kuitenkin osa yhteiskuntaa ja sen toimintaa. Osa ajaa toisia tahallaan sellaiseen tilanteeseen, alistettuun asemaan, jossa itsetuho on kaikista paras vaihtoehto oman tavoitteensa edistämiseksi. Tyhmät eivät tajua sitä päätöstä tehdä, vaikka kannattaisikin.

Itsemurha on hyvin paljon vahvoja tunteita aiheuttava aihe, sitä se myös varmasti onkin. Oikeastaan kuitenkin itsemurha itsessään ei välttämättä ole kovinkaan iso asia yksilölle, mutta se on oman elämän loppu. Yleensä asiaan päätyy vasta kun muut ovat saavuttaneet tilanteen, jossa ei voi kuin vain pahentaa asioita. Jos vielä on kykenevä edistämään omaa tavoitettaan, niin huono asema ei sinällään vielä riitä. Sellainen toiminta on ihmisille luontaista, ihmiset haluavat hyväksikäyttää muita ihmisiä. Sellaisen hyväksyminen ei saa olla sallittua, ei saa edistää haitallisten asioiden etenemistä, sen on loputtava.

Mielestäni toisen ihmisen ajaminen itsemurhaan ei ole eettisesti oikein, yhteiskunta olisi velvollinen tekemään sen toisen puolesta. Kuitenkin asia vaatii itsenäistä perehtymistä, jokaiselle eka kerta on se viimeinen. Yleensä hirttäytymällä 6 jalkaa eli 2 metriä on hyvä pudotuskorkeus, jolloin kuolema on välitön ja siisti. Hirttosolmun tulee olla sopivassa kulmassa, jolloin niskat menevät poikki ja henki menee välittömästi, mutta silti näyttää seesteiseltä. Varmuudeksi kannattaa ottaa suuri määrä alkoholia, sitten kasa rauhoittavia ja opiaatteja. Nieltynä vaikuttaa suurella määrällä n. puolessa tunnissa, peräsuolen kautta kolmanneksessa ajasta ja nenän limakalvoista neljänneksen ajassa. Syömällä on vaarana, että oksentaa ulos ennen kuolemista – joskaa ei hirttäytymällä, joten kannattaa käyttää kaikkia yhdessä. Alkoholi sitoo rauhoittavat GABA-reseptoriin, joten elimistön stressireaktiot eivät toimi. Opiaatit lamauttaa elintoiminnot. Yhteisvaikutus näillä on erittäin raju. Elimistö on varsin sitkeä, niin kannattaa varmuudeksi ottaa tarpeeksi. Asiaa voi edistää myös kaliumkloridilla, joka estää sydämen toiminnan, jota käytetään myös Yhdysvalloissa kuolemantuomion täytäntöönpanossa. Tämä on hyvin varma ja tuskaton menetelmä, paljon muitakin vaihtoehoja on.

Miten sitten itsemurhia voisi ehkäistä? Tässä aiemmin kertomani Rooman armeijan käyttämä strategia on hyvä. Vaikka toista pitääkin vihollisena, niin siitä huolimatta pitää tarjota toinen vaihtoehto, jossa voi luovuttaa onnistuneesti.

Official Table of Drops

6 thoughts on “Itsemurha”

 1. Terve,

  6 jalkaa on 180 cm. Jos henkilö on esim. 2 m pitkä, niin saattaa teko epäonnistua. Erikoista on, että taulukossa linkin takana mainitaan riittävä pudotuskorkeus suhteutettuna ihmisen painoon. Huomioon ei oteta ihmisen pituutta suhteessa pudotuskorkeuteen.

 2. Erityisen mielenkiintoista luettavaa. Kiitos siitä!
  Omassa tuttavapiirissäni tuo parin metrin korkeus on ollut erittäin toimiva enkä ole kuullut kenenkään jäävän henkiin siitä. Itse kyllä varmistaisin asian korkeammalla putoamisella jotta tapahtuma olisi mahdollisimman nopea ja tuskaton.

 3. Kaliumkloridi, ei kalsiumkloridi ja päinvastoin kuin kirjoitat, niin kyseessä ei ole millään muotoa tuskaton lääke, mikäli sen ottaa pelkilteen. Kuolemaantuomiossa on ollut yleensä kolmen lääkkeen coctail, joista kaliumkloridi annetaan viimeisenä kun tuomittu on jo menettänyt tajuntansa. tajuissaan olevalle kyseessä on yksi kivuliaimmista mahdollisista lääkkeistä. do your research.

  1. Hyvä huomio Jarkko!

   Nyt on korjattu virhe.

   Nyt yhteiskunta olisi inhimillinen paikka, niin silloin valtio tarjoaisi mahdollisuuden eutanasiaan vapaaehtoisille kansalaisilleen ilman erillistä syytä. Kuitenkin selvää on, että pahat ja rikolliset tätä systeemiä pyörittää. Ihmisiä halutaan vain pitää orjina, jotka elävät tässä systeemissä. Ihmisen menestys mitataan jälkeläisten määrällä ja niiden menestyksellä. Raha on aivan väärä mittari menestyksen mittaamiseen. Yleensä kuitenkin raha tulee menestyneiden luo.

 4. Hei hei, mitä kauheeta tekstiin ja ohjeitten kanssa. Ihan kauheeeeeta. Tämä provosoi ihmisii jotka huonolla kantilla…. Nyt puhun lapsestani

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.